22 квітня 2020 року працівники навчально-методичного відділу початкової освіти спільно з кафедрою теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» провели ZOOM-консультацію, яку відвідали 100 учасників

22 квітня 2020 року працівники навчально-методичного відділу початкової освіти спільно з кафедрою теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»  провели ZOOM-консультацію, яку відвідали 100 учасників. Під час зустрічі обговорили питання завершення навчального року в початковій школі та особливості проведення підсумкового оцінювання молодших школярів в умовах дистанційного навчання.

Стребна О.В. акцентувала увагу на тому, що оцінювання може здійснюватися у синхронному та асинхронному режимах, учні можуть проходити тестування на платформах Googleclаssroom, Naurok, Moodle та інших; виконувати письмові роботи, диктанти з використанням Skype, Zoom; виконувати письмові роботи у текстових редакторах (Word) або надсилати письмові роботи у вигляді зображень на електронну пошту, чи в інший визначений спосіб тощо.

Онопрієнко О.В., завідувачка відділу початкової освіти Інституту педагогіки НАПН, запропонувала учасникам тему «Оцінювання досягнень учнів в умовах дистанційного навчання з математики», на прикладах пояснила відкориговане бачення формувального оцінювання дітей під час карантину та відповіла на запитання присутніх. Домовилися  наступної зустрічі обговорити питання використання онлайн платформ для школи. Зустріч викликала зацікавлення педагогів та замотивувала на подальшу співпрацю.

Категорія: Новини
Оберіть мову