17 квітня 2020 року відбувся вебінар для вчителів фізичної культури, які були зареєстровані, але не змогли стати учасниками вебінару з теми «Організація фізичного виховання учнів закладів загальної середньої освіти в умовах загальнонаціонального карантину»

17 квітня 2020 року відбувся вебінар  для вчителів фізичної культури, які були зареєстровані, але не змогли стати учасниками вебінару з теми «Організація фізичного виховання учнів закладів загальної середньої освіти в умовах загальнонаціонального карантину» в онлайн режимі за допомогою хмарної платформи ZOOM (організатори: Любов Володимирівна Родікова, завідувачка навчально-методичної лабораторії фізичної культури та захисту Вітчизни та Сергій Олександрович Моїсеєв, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри теорії й методики виховання, психології та інклюзивної освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»). Учасниками заходу стали 72  педагогів області.

Під час зустрічі було розкрито такі теми, як «Сучасний стан організації фізичного виховання учнів в умовах загальнонаціонального карантину» (Моїсеєв С.О.), «Організація та проведення відеочеленджів фізкультурно-спортивного спрямування» (Родікова Л.В., Моніч В.В.). Також у вебінарі взяли участь творча група вчителів фізичної культури: Моніч Василь Васильович, Шаніна Олена Володимирівна, Рогачов Юрій Вікторович, Авраменко Ольга, Ошурко Юрій, які розкрили такі актуальні теми, як використання додатку Google classroom, методику постановки завдань з фізичної культури під час дистанційного навчання зі зворотним зв’язком в умовах загальнонаціонального карантину, можливості Інстаграм у дистанційному керуванні фізичним вихованням учнів, творчі завдання гуртківцям в умовах дистанційного навчання.

Під час вебінару вчителі мали можливість поставити запитання спікерам, поділитися своїм досвідом. Учасники семінару мають можливість отримати сертифікати.

Категорія: Новини
Оберіть мову