Сучасна система освіти потребує від педагога постійного саморозвитку, удосконалення професійних компетентностей, застосування нових освітянських ідей та творчого пошуку, тому 16 квітня 2020 року було проведено онлайн-консультацію «Самоосвіта працівників ЗДО».

Сучасна система освіти потребує від педагога постійного саморозвитку, удосконалення професійних компетентностей, застосування нових освітянських ідей та творчого пошуку, тому 16 квітня 2020 року було проведено онлайн-консультацію «Самоосвіта працівників ЗДО».  Учасниками заходу стали понад 70 педагогів закладів дошкільної освіти м. Херсона та Херсонської області.

Під час зустрічі старший викладач кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Інна Анатоліївна Коча запропонувала цікаві ідеї щодо використання гугл-сервісів для організації дистанційної взаємодії педагогів з батьками та дітьми в умовах карантину.

Учасники онлайн-консультації підвищили рівень своєї компетентності щодо упровадження інформаційних технологій у роботі з батьками. Адже у

мови сьогодення, в яких опинилася країна, націлюють нас змінити вектор освітньої взаємодії у дошкіллі.

Категорія: Новини
Оберіть мову