15 квітня 2020 року відбувся вебінар для вчителів фізичної культури з теми «Організація фізичного виховання учнів закладів загальної середньої освіти в умовах загальнонаціонального карантину»

15 квітня 2020 року відбувся вебінар  для вчителів фізичної культури з теми «Організація фізичного виховання учнів закладів загальної середньої освіти в умовах загальнонаціонального карантину» в онлайн режимі за допомогою хмарної платформи ZOOM (організатори: Любов Володимирівна Родікова, завідувачка навчально-методичної лабораторії фізичної культури та захисту Вітчизни та Моїсеєв Сергій Олександрович, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри теорії й методики виховання, психології та інклюзивної освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»). Учасниками заходу стали 72  педагоги області.

Сергій Олександрович Моїсеєв розпочав зустріч з теми «Сучасний стан організації фізичного виховання учнів в умовах загальнонаціонального карантину». Родікова Любов Володимирівна презентувала тему «Організація та проведення відеочеленджів фізкультурно-спортивного спрямування». Також у зустрічі взяла участь творча група вчителів фізичної культури: Моніч Василь Васильович, Шаніна Олена Володимирівна, Рогачов Юрій Вікторович, Авраменко Ольга, Ошурко Юрій, які поділилися досвідом щодо  використання додатку «Google classroom», методикою постановки завдань з фізичної культури під час дистанційного навчання із зворотним зв’язком в умовах загальнонаціонального карантину, можливостями Інстаграм у дистанційному керуванні фізичним вихованням учнів, орієнтовними творчими завданнями гуртківцям в умовах дистанційного навчання.

Під час вебінару вчителі мали можливість обмінятися досвідом, поставити запитання, висловити думку щодо тематики наступних зустрічей. Учасники семінару отримають сертифікати.

Усі хто зареєструвався на вебінар, але не зміг узяти участь, – не засмучуйтесь, ми вас запрошуємо в п’ятницю на цей захід, про що повідомимо заздалегідь.

Категорія: Новини
Оберіть мову