13 квітня 2020 року відбувся семінар для вчителів початкових класів з теми «Самоосвіта як запорука професійного розвитку» в онлайн режимі за допомогою хмарної платформи ZOOM

13 квітня 2020 року відбувся семінар для вчителів початкових класів з теми «Самоосвіта як запорука професійного розвитку» в онлайн режимі за допомогою хмарної платформи ZOOM (організатор: Таміла Миколаївна Клюєва, завідувачка навчально-методичної лабораторії початкової освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»). Учасниками заходу стали понад 60 педагогів області.

Тетяна Вільямівна Комінарець, кандидатка філологічних наук, доцентка, завідувачка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій академії,  розкрила питання «Закон про загальну середню освіту, академічну доброчесність та шляхи професійного вдосконалення педагогів».

Тетяна Іванівна Туркот,  кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій академії, ознайомила вчителів з методикою самоаналізу освітньої діяльності та запропонувала цікаву методику «П’ять пальців».

По завершенні зустрічі педагоги мали можливість поставити запитання, висловити свою думку та визначити подальші кроки спілкування

Категорія: Новини
Оберіть мову