10 квітня 2020 року для керівників закладів загальної середньої освіти, методистів Р(М)МК, ОТГ в режимі онлайн розпочала роботу Обласна школа методиста «Моніторинг як засіб модернізації управління та контролю якості освіти».

10 квітня 2020 року для керівників закладів загальної середньої освіти, методистів Р(М)МК, ОТГ в режимі онлайн розпочала роботу Обласна школа методиста «Моніторинг як засіб модернізації управління та контролю якості освіти». Зустріч було організовано кафедрою педагогіки й менеджменту освіти, навчально-методичною лабораторією управління навчальними закладами і навчально-методичною лабораторією координації методичної діяльності КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти». Спікер заходу – Світлана Федорівна Одайник, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти, доктор філософії, доцент кафедри педагогіки й менеджменту освіти Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

З вітальним словом до учасників семінару звернулися Тетяна Олександрівна Кузьміч – завідувач навчально-методичної лабораторії управління навчальними закладами КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» і Ганна Миколаївна Ізотова – завідувач навчально-методичної лабораторії координації методичної діяльності КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Учасники заходу (81) розглянули Порядок проведення моніторингу якості освіти, який затверджений наказом Міністерства освіти і науки України від 16 січня 2020 року № 54; визначилися, що наступна онлайн зустріч буде присвячена питанням складання Програми моніторингу.

З матеріалами Обласної школи методиста можна ознайомитися на сайті академії в розділі «ЗНО та моніторинг якості освіти. PISA» за покликанням https://drive.google.com/file/d/1jvOe3LyZqB2x051PFuBxi0KqxVKNgI9m/view?usp=sharing

Категорія: Новини
Оберіть мову