8 квітня 2020 року слухачі курсів підвищення кваліфікації заступників директорів з навчально-виховної роботи, які навчаються дистанційно на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради, стали учасниками вебінару «Візуалізація і структурування інформації за допомогою ментальних карт».

8 квітня 2020 року слухачі курсів підвищення кваліфікації заступників директорів з навчально-виховної роботи, які навчаються дистанційно на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради, стали учасниками вебінару «Візуалізація і структурування інформації  за допомогою ментальних карт».

Учасників вебінару привітала  Тетяна Олександрівна Кузьміч, завідувач навчально-методичної лабораторії управління навчальними закладами КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Сергій Васильович Чхало, заступник директора з  навчально-виховної   роботи Іщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великоолександрівського району,  ознайомив колег  з алгоритмом створення ментальних карт, розповів про переваги методу інтелект-карт у методичній роботі, поділився власним досвідом щодо використання цієї інновації.

Слухачі вебінару переконалися щодо доцільності використання інтелект-карт в освітній діяльності: така дистанційна форма роботи  є зручною і корисною не тільки у навчальному процесі, але й в управлінській взаємодії з колегами, допомагає зреалізувати принцип педагогіки партнерства.

З матеріалами вебінару можна ознайомитися за покликанням:

https://drive.google.com/drive/folders/1ygdvdG-K_mOeZ1ZbEXGBhmWHWslXkCB6?usp=sharing

Категорія: Новини
Оберіть мову