3 квітня 2020 року група слухачів курсів підвищення кваліфікації заступників директорів з навчально-виховної роботи, які проходять навчання за дистанційною формою на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради, взала участь у вебінарі «Дистанційні форми роботи з педагогічними кадрами».

3 квітня 2020 року група слухачів курсів підвищення кваліфікації  заступників директорів з навчально-виховної роботи, які проходять навчання за дистанційною формою на базі  Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради, взала участь у вебінарі «Дистанційні форми роботи з педагогічними кадрами».

З вітальним словом до учасників семінару звернулася Тетяна Олександрівна Кузьміч, завідувач навчально-методичної лабораторії управління навчальними закладами КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Сергій Васильович Чхало, заступник директора з  навчально-виховної роботи Іщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великоолександрівського району, розповів про використання дистанційних форм роботи у методичній діяльності, про їх переваги та можливості для керівника закладу загальної середньої освіти.

Учасники вебінару переконалися у перевазі віртуальних форм роботи з педагогічними кадрами: учителі мають вільний доступ до спільних ресурсів у інформаційному просторі; можливості ведення та підтримки електронного документообігу; можна проводити дистанційні наради, семінари, веб-квести; спрощується процедура проведення моніторингу якості освіти, методичної діяльності.

З матеріалами вебінару можна ознайомитися за покликанням: https://drive.google.com/drive/folders/1T5_oY1ZF2003TB3y_AprAKGoaxtg8cQe?usp=sharing

Категорія: Новини
Оберіть мову