29 лютого 2020 року група херсонських педагогів з м. Херсона, Нової Каховки, Білозерського та Олешківського районів, Тавричанської ОТГ на чолі з Тетяною Олександрівною Кузьміч, кандидатом педагогічних наук, завідувачем навчально-методичної лабораторії управління навчальними закладами КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», стали учасниками Палтишевських читань, які проходили у м. Одеса в Домі вчених.

29  лютого   2020   року   група   херсонських педагогів з м. Херсона, Нової Каховки, Білозерського та  Олешківського районів, Тавричанської ОТГ  на чолі з Тетяною  Олександрівною  Кузьміч, кандидатом  педагогічних наук,  завідувачем   навчально-методичної лабораторії управління навчальними закладами КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», стали учасниками Палтишевських читань, які проходили у м.  Одеса в Домі вчених.   Захід присвячено презентації першого тому п`ятитомника «Повне  зібрання   творів М.М.Палтишева».

Ім’я педагога Миколи Палтишева вже давно стало легендарним. Він продовжує зустрічатися з педагогічними колективами не тільки одеських шкіл. На черговій зустрічі з херсонськими педагогами   Микола  Миколайович Палтишев, народний   учитель СРСР, Почесний   доктор  НАПН України, кандидат  педагогічних наук, доцент, лауреат багатьох педагогічних премій України, розповів про свої підходи до педагогіки, про поетапну  систему навчання, основою якої є орієнтація на фундаментальні знання, міжпредметна інтеграція, створення сприятливого психолого-педагогічного клімату в дитячому колективі.

На заході в Домі вчених Микола Миколайович Палтишев познайомив присутніх з книгами, які увійшли до першого тому: «Педагогічна майстерність та шляхи його осягнення», «Педагогічний катехізис для молодого вчителя», «Екклесіаст педагогіки». Прослухавши уважно «золоті розсипи педагогіки Палтишева», херсонські освітяни переконалися в тому, що досвід відомого педагога залишається актуальним і сьогодні.

Категорія: Новини
Оберіть мову