У період з 06 грудня по 21 грудня 2019 року на Херсонщині відбувалося навчання вчителів перших та других класів з теми «Ігрові та діяльнісні методи навчання» за методикою the LEGO Foundation.

У період з 06 грудня по 21 грудня 2019 року на Херсонщині відбувалося навчання вчителів перших та других класів з теми «Ігрові та діяльнісні методи навчання» за методикою  the LEGO Foundation. Тренінги проходили на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» та десяти шкіл області.  Досвідчені play-тренери: Наталя Білик, Олександр Густий, Ірина Лобур, Олена Брусенська, Світлана Савенко, Вікторія Сіваченко, Оксана Семенова, Ірина Стрижак та тренери the LEGO Foundation: Олена Черевична, Любов Продан працювали з 1121 педагогом.

Під час навчання досвідчені тренери звертали увагу вчителів на новий зміст освіти, заснований на формуванні компетентностей, потрібних для успішної самореалізації дитини в суспільстві; орієнтували освітян на організацію освітнього процесу, беручи до уваги потреби учня, на розуміння того, що учню пізнавати і вивчати світ навколо через гру та дію набагато цікавіше, ніж просто отримувати теоретичну інформацію про нього. Учасники усвідомили, що коли діти навчаються на конкретному досвіді, за допомогою гри, практики, то вони є більш  вмотивованими, з упевненістю намагаються вирішувати складні завдання, експериментують, досліджують, ставлять запитання, творчо мислять, роблять відкриття.

Сповнені фахових знань, позитиву, оптимізму, творчості й відповідальності за свою місію, з вірою в Нову українську школу учасники тренінгу завершили навчання та отримали   сертифікати.

Категорія: Новини
Оберіть мову