13 вересня 2019 року під час V Всеукраїнської науково-методичної конференції «Теоретико-методологічні основи розвитку освіти та управлінської діяльності» з нагоди 75-річного ювілею на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбувся майстер-клас для працівників психологічної служби «Коучинг в роботі практичного психолога закладу загальної середньої освіти».

13 вересня 2019 року під час V Всеукраїнської науково-методичної конференції «Теоретико-методологічні основи розвитку освіти та управлінської діяльності» з нагоди 75-річного ювілею на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбувся майстер-клас для працівників психологічної служби «Коучинг в роботі практичного психолога закладу загальної середньої освіти». Провела майстер-клас практичний психолог Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови Херсонської міської ради Фурман Ольга Андріївна. У ході майстер-класу було продемонстровано, що коучинг дає можливості якісно та швидко визначати проблемні аспекти в діяльності практичного психолога та знаходити шляхи їх розв’язання, допомагає у розкритті власного потенціалу особистості, що є одним з найважливіших завдань системи освіти та запитів сьогодення. Слід відзначити, що метою заходу було також зосередження уваги на розвиток супроводу і мотивування як себе, так співробітників закладу, де працює психолог, створення залученості, вільний обмін власними позиціями, думками в колективі.

Під час майстер-класу учасники обмінювалися думками щодо важливості застосування коучингу в закладі освіти, у якому вони працюють, опрацьовували моделі використання коучингу у власній діяльності.

По завершенню майстер-класу присутні висловили щиру вдячність Ользі Андріївні та зазначили про важливість проведення подібних інноваційних заходів у подальшому.

Категорія: Новини
Оберіть мову