11 червня 2019 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з географії, на яке в Херсонській області зареєстровано 1867 випускників.

11 червня 2019 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з географії, на яке в Херсонській області зареєстровано 1867 випускників.

На пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ППЗНО) з’явилося 1762 учасники, що складає 94,4 % від загальної кількості зареєстрованих.

Працювали 8 пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання: 4 ППЗНО – у м. Херсоні; 4 ППЗНО – у м. Новій Каховці.

На ППЗНО працювали 313 педагогічних працівників (відповідальні, інструктори, чергові), 8 працівників ДСО при МВС. Здійснювали контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання 8 уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

Відповіді до завдань тестів з географії будуть розміщені 12 червня 2019 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Визначення результатів ЗНО».

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з географії будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 20 червня 2019 року.

На виконання сертифікаційної роботи з географії було відведено 150 хвилин. Загальна кількість завдань роботи – 56. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 94. Сертифікаційна робота містить завдання різних форм:

  • завдання з вибором однієї правильної відповіді;
  • завдання на встановлення відповідності («логічні пари»);
  • завдання відкритої форми з короткою відповіддю;
  • завдання з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповіді.

Відповіді на ці завдання позначаються у бланку відповідей А.

Результат виконання завдань усієї сертифікаційної роботи з географії буде зараховано як державна підсумкова атестація, а також можна буде використати під час вступу до закладів вищої освіти.

Категорія: Новини
Оберіть мову