29 травня 2019 року на базі КВНЗ «Херсонська академія непевної освіти» відбувся інтенсив «Ігрові та діяльнісні методи навчання в початковій школі» для Play-тренерів.

29 травня 2019 року на базі КВНЗ «Херсонська академія непевної освіти» відбувся інтенсив «Ігрові та діяльнісні методи навчання в початковій школі» для Play-тренерів. Таке навчання спрямоване на вчителів початкових класів, які стають на шлях діяльнісного та ігрового навчання, що автоматично призводить до отриманнянових ідей, підвищення рівня креативності та входження в спільноту однодумців.  Цікава, насичена програма поєднувала навчання й організацію власної системи роботи кожного тренера в межах співпраці з The LEGO Foundation. Учасників  заходу привітав ректор академії Анатолій Миколайович Зубко, доктор філософії, професор. Анатолій Миколайович наголосив на відповідальній місії кожного Play-тренера в проведенні низки 6-ти годинних  інтенсивів для вчителів 1-х класів (2018/2019  та 2019/2020 навчальні роки), побажав успіху в подальшій роботі.

Дякуємо Олені Анатолівні Черевичній, регіональному тренеру The LEGO Foundation, за продуктивне та результативне навчання, енергетичний обмін, натхнення і бажання ділитися набутим досвідом! Після завершення заходу педагоги отримали електронні й друковані матеріали, що стануть у нагоді.

Категорія: Новини
Оберіть мову