22 і 23 травня 2019 року слухачі курсів підвищення кваліфікації вихователів інтернатних закладів, груп подовженого дня і гуртожитків у межах педагогічної практики відвідали Чорнобаївську санаторну школу І-ІІІ ступенів Херсонської обласної ради і комунальний заклад «Гімназія ім. Т.Г.Шевченка» Херсонської обласної ради, де було проведено низку заходів.

22 і 23 травня 2019 року слухачі курсів підвищення кваліфікації вихователів інтернатних закладів, груп подовженого дня і гуртожитків у межах педагогічної практики відвідали Чорнобаївську санаторну школу І-ІІІ ступенів Херсонської обласної ради (директор Ірина Миколаївна Лисенко) і комунальний заклад «Гімназія ім. Т.Г.Шевченка»  Херсонської обласної ради (директор Володимир Петрович Сагайдак), де було проведено низку заходів.

Талановиті й досвідчені педагоги санаторної школи підготували і провели для вихователів інтернатних закладів, груп подовженого дня і гуртожитків майстер-класи (І. О. Гринишак, Г. О. Кливак); фрагмент корекційного заняття ЛФК (Л. І. Модієвська, В. М. Курносенко); фрагмент свята до Дня гідності та свободи (І. В. Шевченко), творчу вітальню (С. В. Тарасенко).

Працівники гімназії ознайомили слухачів курсів з особливостями роботи закладу, матеріально-технічною базою (Т. В. Черник); провели майстер-клас «Петриківський розпис» (В. В. Овчаренко). Педагоги області переглянули урок з фізичної культури у 3 класі та відвідали виставку творчих робіт учителів і учнів закладу.

Навчально-методична лабораторія корекційної педагогіки та психології Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради висловлює щиру подяку адміністраціям Чорнобаївської санаторної школи І-ІІІ ступенів Херсонської обласної ради і комунального закладу «Гімназія ім. Т. Г. Шевченка» Херсонської обласної ради та сподівається на подальшу співпрацю.

Категорія: Новини
Оберіть мову