14 травня 2019 року в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся авторський семінар Ірини Вікторівни Цепової, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри теорії та методики викладання філологічних дисциплін у початковій школі ХНПУ ім. Г. С. Сковороди, учителя початкових класів, завідувача кафедри інноваційних технологій початкової освіти ХЛ №141 з теми «Основні питання інтеграції читання і письма в період навчання грамоти».

14 травня 2019 року в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся авторський семінар Ірини Вікторівни Цепової, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри теорії та методики викладання філологічних дисциплін у початковій школі ХНПУ ім. Г. С. Сковороди, учителя початкових класів, завідувача кафедри інноваційних технологій початкової освіти ХЛ №141 з теми «Основні питання  інтеграції читання і письма в період навчання грамоти». У заході взяли участь 58 педагогів Херсонщини.

З вітальним словом та побажаннями плідної роботи до учасників семінару звернувся доктор філософії, професор, ректор академії Анатолій Миколайович Зубко.

Ірина Вікторівна у своєму виступі проаналізувала зміст початкової освіти в умовах реалізації Концепції Нової української школи, розкрила тематичний, діяльнісний, компетентнісний та інтегрований підходи до організації навчально-пізнавальної діяльності молодших школярів у процесі навчання грамоти першокласників, презентувала навчально-методичний комплект з української мови. На прикладі теми «Театр» автор розповіла вчителям, як у змісті одного уроку інтегрувати знання з різних галузей, продемонструвала систематизований, цікавий матеріал, який вчитель може використати, готуючись до уроків.

У межах семінару педагоги мали можливість поспілкуватися з Любов’ю Василівною Яковенко, спеціалістом із зв’язків з громадськістю та пресою видавництва «Ранок», дитячим письменником, лауреатом Міжнародного літературного конкурсу «Міжнародна коронація слова». Любов Василівна звернула увагу присутніх на мовленнєвий розвиток дитини як запоруку успішності в будь-якій сфері діяльності  та продемонструвала нові навчально-методичні комплекти видавництва «Ранок» для учнів початкової школи.

Педагоги щиро дякували працівникам академії за цікаву інформативну зустріч.

По завершенню заходу вчителі отримали сертифікати та подарунки від видавництва «Ранок».

Категорія: Новини
Оберіть мову