З 11 березня по 15 березня 2019 року в місті Кременець Тернопільської області проходив ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології.

З 11 березня по 15 березня 2019 року в місті Кременець Тернопільської області проходив ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології.

У заключному етапі  Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології взяли участь 80 учнів 10-11 класів із 24 областей України та міста Києва. До складу журі олімпіади ввійшли науковці й учителі провідних вищих та загальноосвітніх навчальних закладів України.

12 березня проходив теоретичний тур олімпіади, який передбачав виконання тестових завдань та відкритих завдань у формі аналізу відеоряду. 13 та 14 березня відбувся практичний тур олімпіади у формі публічних захистів проектів.

Учениця 11-А класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Новокаховської міської ради Херсонської області Панченко Вероніка стала переможцем (ІІІ місце). Вона представила проект «Наплавне біоплато понтонного типу як засіб фіторемедіації вод Дніпра».

Вітаємо  Вероніку Панченко з перемогою! Нехай життя дарує приємними сюрпризами, нехай легким і сонячним буде науковий шлях. Бажаємо щасливих, добрих днів, а ще яскравого маяка попереду, який допоможе зробити правильний вибір!

Категорія: Новини
Оберіть мову