19 березня 2019 року слухачі курсів підвищення кваліфікації КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» – учителі зарубіжної літератури і мов національних меншин узяли участь у вебінарі «Наочність на уроках зарубіжної літератури як засіб підвищення предметної компетентності учнів».

19 березня 2019 року слухачі курсів підвищення кваліфікації КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» – учителі зарубіжної літератури і мов національних меншин узяли участь у вебінарі «Наочність на уроках зарубіжної літератури як засіб підвищення предметної компетентності учнів». Організатори вебінару – Комунальний вищий навчальний заклад «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради і Видавнича група «Основа». Спікером заходу була Коновалова Марина Валентинівна, головний редактор журналу «Зарубіжна література в школі» ВГ «Основа», автор підручника зарубіжної літератури.

Марина Валентинівна розповіла, як зробити урок змістовним, цікавим та насиченим; як пов’язати проблемно-тематичну й емоційну сфери уроку; як встигнути в короткий термін викласти великий обсяг навчального матеріалу. Було акцентовано увагу на візуальних засобах навчання, сучасних і інноваційних інструментах, що допомагають учителям в освітньому процесі.

Категорія: Новини
Оберіть мову