27 лютого 2019 року в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся авторський майстер-клас Світлани Олексіївни Скворцової, доктора педагогічних наук, професора кафедри математики та методики її навчання ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д.Ушинського» з теми «Дидактико-методичний супровід реалізації Типової освітньої програми: навчання математики в першому циклі початкової освіти за методичною системою С.Скворцової та О.Онопрієнко».

27 лютого 2019 року в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся авторський майстер-клас Світлани Олексіївни Скворцової, доктора педагогічних наук, професора кафедри математики та методики її навчання ДЗ «Південноукраїнський  національний педагогічний університет імені К.Д.Ушинського» з теми «Дидактико-методичний супровід реалізації  Типової освітньої програми: навчання  математики в першому циклі початкової освіти за методичною системою С.Скворцової та О.Онопрієнко». У заході взяли участь 60 педагогів Херсонщини.

Світлана Олексіївна доступно розповіла присутнім як у навчально-методичному комплекті з математики реалізовано особистісно зорієнтований, діяльнісний  і кометентнісний підходи  до навчання учнів, розкрила методику формування знань і способів дій, окреслила доцільні форми організації виконання завдань.

Педагоги щиро дякували авторові за цікаву інформацію, а ті, хто  вже працює за цими підручниками, поділилися своїми позитивними враженнями.

По завершенню заходу педагоги отримали сертифікати та подарунки (демо-версії підручників видавництва «Ранок», 2 клас).

Категорія: Новини
Оберіть мову