19 лютого 2019 року фахівці Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова провели для слухачів курсів підвищення кваліфікації практичних психологів та соціальних педагогів КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» тренінг з теми «Інформаційна маніпуляція: застосування та шляхи протидії»

19 лютого 2019 року фахівці Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова провели для слухачів курсів підвищення кваліфікації практичних психологів та соціальних педагогів КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» тренінг з теми «Інформаційна маніпуляція: застосування та шляхи протидії».

Під час тренінгу було розглянуто психологічні основи маніпуляцій у медіа, проаналізовано  різні ситуації, під час яких можливі прийоми психологічного впливу й маніпуляції. За допомогою простих вправ учасники тренінгу переконалися, що вони також підпадають під вплив реклами та фейкової інформації. Слухачі курсів навчилися розпізнавати та нейтралізувати маніпулятивні прийоми. Здобуті знання психологи зможуть застосувати у своїй професійної діяльності з учнівською молоддю.

Категорія: Новини
Оберіть мову