03 лютого 2019 року на базі Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №41 Херсонської міської ради (директор Світлана Василівна Наконечна) відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

03 лютого 2019 року на базі Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №41 Херсонської міської ради (директор Світлана Василівна Наконечна) відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки, у якій узяли участь учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти Херсонської області.

Члени організаційного комітету – директор ТОВ «Освіта» Людмила Іванівна Перепелиця та кандидат педагогічних наук, завідувач навчально-методичної лабораторії географії та економіки КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Зоя Володимирівна Філончук, привітали учасників олімпіади з початком змагань, побажали успіхів у досягненні мети, ознайомили з інструкціями щодо виконання завдань.

Члени оргкомітету традиційно відзначили тих учнів 11-го класу, які кожного року, починаючи з 9-го класу, брали участь у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки. У цьому році це Юлія Супрунюк і Діана Кірюхіна, учениці Херсонського фізико-технічного ліцею Херсонської міської ради при Херсонському національному технічному університеті та Дніпропетровському національному університеті (учитель Олена Олександрівна Дубенюк).

Учасники олімпіади виконували різнорівневі завдання трьох видів: теоретичні (тести І та ІІ рівня складності), творчі та практичні (задачі). Завдання відповідали чинній навчальній програмі з економіки та віковим особливостям учнів 9-11 класів. Вони вимагали від учасників уміння аналізувати економічні явища та встановлювати зв’язки між ними.

За результатами роботи журі визначено переможців олімпіади. Найбільшу кількість призових місць вибороли школярі міста Херсона (7 з 11 призових місць).

З результатами олімпіади можна ознайомитись у рубриці «Робота з учнями».

Категорія: Новини
Оберіть мову