23 січня 2019 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся семінар-інструктаж для представників закладів загальної середньої освіти м. Херсона, закладів професійно-технічної освіти, вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації Херсонської області, відповідальних за формування реєстраційних документів осіб, які складатимуть ДПА у формі ЗНО; відповідальних за пункти реєстрації осіб для участі у ЗНО

23 січня 2019 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся семінар-інструктаж для представників закладів загальної середньої освіти м. Херсона, закладів професійно-технічної освіти, вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації Херсонської області, відповідальних за формування реєстраційних документів осіб, які складатимуть ДПА у формі ЗНО; відповідальних за пункти реєстрації осіб для участі у ЗНО (74 особи).

Організатори семінару – Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти, Комунальний вищий навчальний заклад «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

Світлана Федорівна Одайник – проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», привітала учасників семінару й наголосила на важливості проведення роз’яснювальної роботи серед учнів ЗЗСО; слухачів, студентів закладів професійно-технічної і вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації щодо порядку реєстрації для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2019 року.

Максим Юрійович Кирпенко – директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, у своєму виступі доповів про організацію роботи пункту реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Назаренко Людмила Миколаївна – заступник директора Херсонського РЦОЯО, акцентувала увагу на порядку формування комплекту реєстраційних документів осіб, які братимуть участь у ЗНО-2019.

Учасники наради підбили підсумки та внесли пропозиції щодо організації та проведення ЗНО в 2019 році у Херсонській області.

Категорія: Новини
Оберіть мову