17-18 грудня 2018 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбувся І етап ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» в номінації «Географія».

17-18 грудня 2018 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбувся І етап ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» в номінації «Географія».

Учасниками І етапу ІІ туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» в номінації «Географія» стали 6 вчителів, переможців І (зонального) туру конкурсу.

Члени журі в конкурсному випробуванні «Тестування з фахової майстерності» оцінювали знання конкурсантів з фаху, методики викладання географії, загальної педагогіки та психології. Конкурсне випробування «Практична робота» полягало у проведенні географічного дослідження (поясненні й оцінюванні географічних процесів і явищ з використанням паперових та електронних картографічних джерел) з теми розділу «Природні умови і ресурси України» курсу «Україна у світі: природа, населення» (8 клас). Члени журі оцінювали вміння учасників підбирати картографічний матеріал за темою дослідження, аналізувати його та робити висновки.

Під час конкурсного випробування «Методичний практикум» учасники готували й проводили фрагмент уроку та демонстрували методи, прийоми, способи, засоби, форми діяльності, що спрямовані на формування географічної компетентності учнів (з мультимедійною презентацією) із запропонованої теми з курсу «Материки та океани» (7 клас).

Учасники ІІ етапу ІІ туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» в номінації «Географія» визначалися на основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час конкурсних випробувань І етапу.

Вітаємо учасників, які пройшли до ІІ етапу ІІ туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» в номінації «Географія»:

  • Токолову Наталію Анатоліївну (Херсонська гімназія №3 Херсонської міської ради);
  • Радченко Наталію Олександрівну (Ювілейнівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Ювілейнівської сільської ради);
  • Кудлая Віктора Володимировича (Чорнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Каховської районної ради);
  • Болгарину Антоніну Григорівну (КЗ «Рубанівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Великолепетиської районної ради);
  • Яковлеву Олену Олександрівну (КЗ «Архангельська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Високопільської районної ради).

Категорія: Новини
Оберіть мову