28 листопада 2018 року вчителі географії та економіки, слухачі курсів підвищення кваліфікації КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», відвідали підприємства компанії «Оригінал Авто», яка є лідером автобізнесу півдня України.

28 листопада 2018 року вчителі географії та економіки, слухачі курсів підвищення кваліфікації КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», відвідали підприємства компанії «Оригінал Авто», яка є лідером автобізнесу півдня України. Головний напрям діяльності підприємтва – оптова та роздрібна торгівля мастильними матеріалами, автохімією та запасними частинами для легкових автомобілів і вантажівок. Окрім цієї діяльності, у 2015 році було розпочато виробництво побутової хімії від бренда Clime за італійською технологією.

Екскурсію підприємством провів комерційний директор Юрій Геннадійович Рожков. Він розповів про особливості організації виробництва побутової хімії, зокрема, про процеси закупівлі сировини, матеріалів, обліку, планування виробництва та збуту продукції. Під час екскурсії слухачам була запропонована презентація сучасних виробничих та складських площ і потужностей.

Юрій Геннадійович Рожков, комерційний директор компанії «Оригінал Авто», голова регіональної ради підприємців в Херсонській області, депутат Херсонської обласної ради, засновник та лідер громадської платформи «Добро переможе», відповів на численні запитання вчителів.

Смачна кава та подарунки від підприємства стали приємним емоційним завершенням екскурсії.

Категорія: Новини
Оберіть мову