21 листопада 2018 року Херсонський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеня – гімназія» № 7 Херсонської міської ради (директор Поперечнюк Інна Вікторівна) радо вітав на педагогічній практиці слухачів курсів учителів початкових класів КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

21 листопада 2018 року Херсонський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеня – гімназія» № 7 Херсонської міської ради (директор Поперечнюк Інна Вікторівна) радо вітав на педагогічній практиці слухачів курсів учителів початкових класів КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».    Відвідувачам було презентовано відеоролик про особливості організації освітнього процесу в закладі, організовано екскурсію по комплексу. Педагоги області були приємно вражені комфортними умовами, створеними для дітей.

Також слухачі курсів мали можливість відвідати показові уроки. Свою педагогічну майстерність продемонстрували Олена Євгенівна Кирпиченко (комбіноване заняття з математики «Склад числа 9. Число і цифра 0») і Наталія Сергіївна Піддубна (заняття з української мови «Модель речення. Деформоване речення», які працюють за освітньою програмою «На крилах успіху». Під час обговорення уроків учителі наголосили на тому, що освітня програма для початкової школи справді сприяє реалізації основних завдань Концепції Нової української школи. Відвідані уроки дають підстави стверджувати, що інтеграція предметів та їхня практична спрямованість, закладена в основу програми, дає цілісність сприймання і пізнання навколишньої дійсності. Такий підхід запобігає дублюванню змісту різних навчальних предметів і підвищує інтерес учнів до навчання. Далі з педагогами працювала Олександра Анатоліївна Зозуля, практичний психолог закладу. Психологічний тренінг «Формування особистості» дав учителям можливість зануритися в низку педагогічних проблем та знайти шляхи їх розв’язання.

Завершилася педагогічна практика переглядом концертної програми, яку підготували вихованці комплексу.

Слухачі курсів отримати неабияке задоволення від програми педагогічної практики та висловили щиру вдячність адміністрації та педагогічному колективу школи за теплу й затишну, доброзичливу атмосферу, позитивний настрій, можливість повчитися й обмінятися досвідом.

Категорія: Новини
Оберіть мову