Відповідно до плану роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» 19 вересня 2018 року відбувся авторський науково-практичний семінар для вихователів, вихователів-методистів закладів дошкільної освіти та вчителів початкових класів міста та області

Відповідно до плану роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» 19 вересня 2018 року відбувся авторський науково-практичний семінар для вихователів, вихователів-методистів закладів дошкільної освіти та вчителів початкових класів міста та області, за участі Ірини Борисівни Стеценко, наукового співробітника Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій і систем Національної академії наук України й Міністерства освіти і науки України, автора більше 220 наукових та науково-методичних праць з актуальних проблем дошкільної освіти, автора розвивальної технології «Логіки світу» для дітей від 4 до 12 років.

Для педагогів-дошкільників особливо цікавою була тема «Інтеграція в дії. Особливості блоково-тематичного планування в закладі дошкільної освіти». З учителями початкової школи Ірина Борисівна обговорила тему «Інтеграція в дії. Проведення тематичних тижнів та днів відповідно програми НУШ».

У заході взяли участь 120 педагогів. Відкрили семінар та привітали учасників Анатолій Миколайович Зубко, ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», доктор філософії, професор і Тетяна Вільямівна Комінарець, кандидат філологічних наук, завідувач кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій.

По завершенню семінару педагоги дошкілля отримали інформацію на електроних носіях та сертифікати.

Категорія: Новини
Оберіть мову