11 липня 2018 року відбувся єдиний вступний іспит (ЄВІ) – форма вступного випробування з іноземної (англійської або німецької, або французької, або іспанської) мови для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти.

11 липня 2018 року відбувся єдиний вступний іспит (ЄВІ) – форма вступного випробування з іноземної (англійської або німецької, або французької, або іспанської) мови для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), що передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступників за спеціальностями галузей знань 03 «Гуманітарні науки» (крім спеціальності 035 «Філологія»), 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 08 «Право», 24 «Сфера обслуговування» та 29 «Міжнародні відносини».

У Херсонській області працювали 2 пункти проведення ЄВІ на базі ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» і Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 27 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов Херсонської міської ради.

Для проходження ЄВІ були зареєстровані 512 осіб, з’явилося 413 учасників, що складає 80,7 % від кількості зареєстрованих.

На пунктах працювали 88 педагогічних працівників (відповідальні за пункти, інструктори, чергові), 2 працівники ДСО при МВС. Контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання здійснювали 2 уповноважені особи Українського центру оцінювання якості освіти.

12 липня 2018 року можна ознайомитися із тестовими зошитами ЄВІ та правильними відповідями до завдань у розділі «ЗНО для магістрів» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Загальна кількість завдань тесту – 42, на виконання яких було відведено 60 хвилин. Тест складається з двох частин. Частина «Читання» (Tasks1-4) містить 22 завдання різних форм. Частина «Використання мови» (Task 5 та Task 6) містить 20 завдань. Відповіді на всі завдання позначаються в бланку відповідей В. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, – 42.

Результати основної сесії ЄВІ будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше 14 календарних днів з дня їх проведення.

Категорія: Новини
Оберіть мову