04 червня 2018 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з біології.

04 червня 2018 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з біології.
У Херсонській області зареєстровано 2675 випускників для тестування з біології.
На пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ППЗНО) з біології з’явилося 2478 учасників, що складає 92,6 % від загальної кількості зареєстрованих, не з’явилося 197 абітурієнтів.
Працювали 12 пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання: 4 ППЗНО – в м. Херсоні; 3 ППЗНО – у м. Новій Каховці; 3 ППЗНО – у м. Каховці; 2 ППЗНО – у м. Олешки.
На ППЗНО працювали 448 педагогічних працівників (відповідальні, інструктори, чергові), 12 працівників ДСО при МВС. Здійснювали контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання 12 уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.
На виконання сертифікаційної роботи з біології відведено 120 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті – 48. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання, – 80.
Сертифікаційна робота з біології містить завдання різних форм:
• з вибором однієї правильної відповіді (№ 1-36);
• на встановлення відповідності («логічні пари») (№ 37-44);
• завдання з вибором трьох правильних відповідей із трьох груп запропонованих варіантів відповідей (№ 45-48);
Відповідь на ці завдання позначається у бланку відповідей А.
Результат виконання завдань усієї сертифікаційної роботи з біології буде зараховано як державна підсумкова атестація, а також можна буде використати під час вступу до закладів вищої освіти.
Відповіді до завдань тестів з біології будуть розміщені 05 червня 2018 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Визначення результатів ЗНО».
Очікується, що результати тестування з біології будуть оприлюднені до 15 червня 2018 року.

Категорія: Новини
Оберіть мову