15 травня 2018 року ректор Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти», доктор філософії, професор, заслужений працівник освіти України Анатолій Миколайович Зубко як почесний гість відвідав Херсонський Таврійський ліцей мистецтв (директор Анжеліка Іванівна Мельник) , де відбулося свято з нагоди Дня народження ліцею.

15 травня 2018 року ректор Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти», доктор філософії, професор, заслужений працівник освіти України Анатолій Миколайович Зубко як почесний гість відвідав Херсонський Таврійський ліцей мистецтв (директор Анжеліка Іванівна Мельник) , де відбулося свято з нагоди Дня народження ліцею. На заході також були присутні почесні гості: завідувач сектору інноваційних технологій управління освіти Херсонської міської ради Ірина Геннадіївна Дойлідова; заслужений діяч мистецтв України, професор, завідувач кафедри майстерності актора та режисури театру анімації Харківського національного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського,  член журі Всеукраїнського фестивалю дитячих та юнацьких театральних колективів Олександр Олександрович Інюточкін.

Під час урочистостей було нагороджено грамотами найталановитіших та найуспішніших учнів ліцею за яскраву творчу діяльність. Також у цьому навчальному році було започатковано нову чудову традицію: відзначати найкращих педагогічних працівників закладу за підсумками року в номінації «Серце віддаю дітям». Цьогоріч  переможницею було визнано вчителя музичного мистецтва вищої категорії Катерину Валентинівну Жолобенко.

Вітаючи колектив закладу освіти зі святом, Анатолій Миколайович наголосив на важливій місії педагогів ліцею у створенні умов для виявлення та розвитку творчих здібностей дітей, а також зазначив, що Херсонський Таврійський ліцей мистецтв є провідним закладом освіти м. Херсона щодо реалізації поліхудожнього розвитку особистості та стимулювання художньо-творчої діяльності дітей у різних видах мистецтва. Особливу вдячність було висловлено за плідну багаторічну співпрацю ліцею з академією в організації та проведенні урочистостей, концертних програм для учасників конкурсів, слухачів підвищення кваліфікації, які завжди викликали у своїх глядачів незабутні враження.

Категорія: Новини
Оберіть мову