19 квітня 2018 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся авторський семінар головного редактора науково-методичного журналу «Математика в школах України» ВГ «Основа» Ірини Сергіївни Маркової на тему «Актуальні аспекти підвищення рівня педагогічної майстерності вчителя у підготовці до ЗНО з математики»

19 квітня 2018 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся авторський семінар головного редактора науково-методичного журналу «Математика в школах України» ВГ «Основа» Ірини Сергіївни Маркової на тему «Актуальні аспекти підвищення рівня педагогічної майстерності вчителя у підготовці до ЗНО з математики».

У роботі семінару взяли участь учителі математики закладів загальної середньої освіти м. Херсона і Херсонської області.

Світлана Федорівна Одайник, кандидат педагогічних наук, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти привітала учасників семінару та побажала їм плідної роботи, акцентувала увагу вчителів на тому, що з Херсонської області на шпальтах науково-методичного журналу «Математика в школах України» надруковано160 робіт учителів.

Юлія Іванівна Пономаренко, завідувач навчально-методичної лабораторії математики, фізики та астрономії зазначила, що вчитель математики має приділяти особливу увагу розв’язанню задач під час підготовки учнів до ЗНО.

Ірина Сергіївна Маркова презентувала колегам напрацювання практичного досвіду в розв’язанні задач під час складання зовнішнього незалежного оцінювання. 72 учасники семінару мали можливість почути змістовну інформацію та набути корисний досвід щодо означеної теми.

За результатами семінару від ВГ «Основа» педагоги отримали сертифікати й журнали«Математика в школах України».

Категорія: Новини
Оберіть мову