17 квітня 2018 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» науково-методичною лабораторією зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти спільно з працівниками Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти було проведено нараду з керівниками закладів освіти, на базі яких будуть створені пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання у м. Херсоні в 2018 році.

17 квітня 2018 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» науково-методичною лабораторією зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти спільно з працівниками Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти було проведено нараду з керівниками закладів освіти, на базі яких будуть створені пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання у м. Херсоні в 2018 році.

У заході взяли участь відповідальні особи за проведення зовнішнього незалежного оцінювання в округах Херсонської області, відповідальні за пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання міст та районів Херсонської області.

Світлана Федорівна Одайник, кандидат педагогічних наук, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», привітала учасників наради та наголосила на важливості своєчасної підготовки організації роботи пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Максим Юрійович Кирпенко, директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, у своєму виступі розповів про зміни в організації роботи пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Організатори з учасниками заходу підбили підсумки наради та внесли пропозиції щодо організації ЗНО у 2018 році у Херсонській області.

Категорія: Новини
Оберіть мову