З 12 березня по 04 квітня 2018 року в Херсонській області відбувалися триденні ІІ очні сесії підвищення кваліфікації вчителів, які будуть працювати в 1-х класах у 2018/2019 навчальному році в умовах Нової української школи.

З 12 березня по 04 квітня 2018 року в Херсонській області відбувалися триденні ІІ очні сесії  підвищення кваліфікації вчителів, які будуть працювати в 1-х класах у 2018/2019 навчальному році в умовах Нової української школи.

Протягом трьох днів учителі творчо працювали в динамічних групах. Педагоги розглянули структуру Державного стандарту початкової освіти, опрацювали Типові освітні програми й Базовий навчальний план, занурилися в  планування на тиждень, день, ознайомилися з практичними інструментами організації інтегрованого навчання на засадах тематичного та діяльнісного підходів, опанували методи розвитку критичного мислення в освітньому процесі, креативно підійшли до створення інтелект-карт. Сторітелінг, лепбуки вчителі будуть використовувати вже після весняних канікул.

Кожен день розпочинався в колі ранковою зустріччю: учителі в цікавій ігровій формі відпрацьовували всі етапи практики «Ранкова зустріч»: віталися, розповідали про погоду, повідомляли новини дня, грали в ігри тощо.

Чудова атмосфера, позитив й оптимізм панували під час тренінгів. Учасники заходу — однодумці, партнери, об’єднані бажанням втілення сучасних педагогічних технологій в Новій українській школі.

Під час підбиття підсумків учителі дякували тренерам за цікаво організовану роботу, за натхнення, творчий вогник, а також господарям опорних закладів загальної середньої освіти, на базі яких проводилося навчання, за чудові умови для плідної й креативної роботи.

Попереду ще одна сесія, яка  не лише збагатить педагогів новими знаннями, ідеями, а й наблизить до роботи в умовах Нової української школи.

 

 

Категорія: Новини
Оберіть мову