24 січня 2018 року в Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбулася публічна лекція методиста навчально-методичної лабораторії з координації методичної діяльності Юрія Сергійовича Гаврилюка на тему «Імплементація нового Закону України «Про освіту» та Концепції нової української школи в роботу закладів освіти»

24 січня 2018 року в Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбулася публічна лекція методиста навчально-методичної лабораторії з координації методичної діяльності Юрія Сергійовича Гаврилюка на тему «Імплементація нового Закону України «Про освіту» та Концепції нової української школи в роботу закладів освіти».  На публічну лекцію були запрошені слухачі курсів підвищення кваліфікації, керівники закладів освіти, науково-педагогічні та педагогічні працівники академії.

Лектор акцентував увагу присутніх на статтях Конституції України, що пов’язані з освітою, окреслив поняття законодавчих актів, їхню значущість для громадянина вільної європейської країни. Поза уваги лектора не залишилися питання значення освіти для нашої країни, її розвитку на сучасному етапі та роль кожного педагога в розбудові нашої країни. Також було окреслено основні шляхи реалізації законів про освіту в перехідний період до децентралізації влади.

По закінченню публічної лекції  відбулося обговорення актуальних правових питань щодо професійної діяльності педагогів та керівників закладів освіти Херсонщини.

Категорія: Новини
Оберіть мову