05 липня 2017 року Український центр оцінювання якості освіти провів додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання, під час якої абітурієнти мали можливість скласти тестування з математики.

05 липня 2017 року Український центр оцінювання якості освіти провів додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання, під час якої абітурієнти мали можливість скласти тестування з математики.

У Херсонській області працювали 3 пункти проведення ЗНО з математики: 1 на базі Херсонської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 27 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов Херсонської міської ради та 2 – на базі закладів державної пенітенціарної служби України – Державного професійно-технічного навчального закладу «Дар’ївський навчальний центр № 10», Державної установи «Білозерська виправна колонія № 105».

На ЗНО були зареєстровані 66 осіб, з’явилися 52 учасники, що складає 79% від кількості зареєстрованих.

На пунктах працювали 20 педагогічних працівників (відповідальний, інструктори, чергові). Контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання здійснювали 3 уповноважені особи Українського центру оцінювання якості освіти.

Відповіді до завдань тестів з математики буде розміщено 06 липня 2017 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (розділ «Визначення результатів ЗНО»). Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту, учасники ЗНО зможуть визначити власний тестовий бал за всіма завданнями сертифікаційної роботи з математики.

Офіційне оголошення результатів додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання з математики відбудеться після 13 липня 2017 року. Усі абітурієнти, результати яких будуть не нижчими від «порогового балу», отримають оцінку за шкалою 100-200 балів та матимуть право брати участь у конкурсному відборі при вступі на навчання. Учасники ЗНО, які не подолають визначений «пороговий бал», уважатимуться такими, хто тест не склав.

Категорія: Новини
Оберіть мову