25 травня 2017 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з іспанської, німецької, французької мов

25 травня 2017 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з іспанської, німецької, французької мов.

У Херсонській області під час ЗНО з іноземних мов працював 1 пункт проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ППЗНО) на базі Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №27 Херсонської міської ради. Цього року тест з іспанської, німецької, французької мов мали намір складати 72 абітурієнта. На ЗНО з’явилося 64 учасників, що складає 89% від кількості зареєстрованих осіб.

На ППЗНО працювали: 12 педагогічних працівників (відповідальні, інструктори, чергові), 1 працівник ДСО при МВС. Контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання здійснювала 1 уповноважена особа Українського центру оцінювання якості освіти.

Відповіді до завдань тестів з іноземних мов будуть розміщені 26 травня 2017 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Визначення результатів ЗНО».

Очікується, що результати тестування з іноземних мов будуть оприлюднені до 15 червня 2017 року.

На виконання сертифікаційної роботи з іноземних мов було відведено 120 хвилин. Загальна кількість завдань роботи – 43. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 56.

Сертифікаційна робота з іноземних мов складається з трьох частин:

  • Частина «Читання» містить 22 завдання різних форм. Відповіді на ці завдання треба позначити в бланку відповідей А.
  • Частина «Використання мови» містить 20 завдань. Відповіді на ці завдання треба позначити в бланку відповідей А.
  • Частина «Письмо» містить одне завдання відкритої форми. Відповідь на це завдання треба записати в бланку відповідей Б.

Результат виконання завдань № 1–16, 23–32, 43 буде зараховано як державна підсумкова атестація.

Категорія: Новини
Оберіть мову