17 травня 2017 року до святкування Дня науки в Україні на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулася презентація колективної монографії науково-педагогічних і педагогічних працівників кафедри теорії і методики викладання суспільствознавчих і гуманітарних дисциплін з теми «Інноваційні підходи в системі курсової підготовки вчителів суспільствознавчих і гуманітарних дисциплін».

17 травня 2017 року до святкування Дня науки в Україні на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулася презентація колективної монографії науково-педагогічних і педагогічних працівників кафедри теорії і методики викладання суспільствознавчих і гуманітарних дисциплін з теми «Інноваційні підходи в системі курсової підготовки вчителів суспільствознавчих і гуманітарних дисциплін». У заході взяли участь науково-педагогічні, педагогічні працівники, працівники бібліотеки академії, а також слухачі курсів підвищення кваліфікації вчителів історії і правознавства Херсонської області.

Презентацію розпочав Ярослав Юрійович Голобородько – завідувач кафедри теорії і методики викладання суспільствознавчих і гуманітарних дисциплін, доктор філологічних наук, професор, який зазначив про важливість проведення такого заходу для наукової й учительської спільноти.

У колективній монографії представлена різнопланова тематика, що висвітлює інноваційні підходи до роботи в межах курсової підготовки учителів, які викладають суспільствознавчі і гуманітарні предмети.

Автори розділів монографії особисто розкривали сутність окресленого ними підходу, відповідали на запитання учасників, ділилися досвідом інноваційної роботи.

Наприкінці заходу завідувач кафедри урочисто передав примірник колективної монографії завідувачу бібліотеки академії Наталії Василівні Алексеєвій.

Категорія: Новини
Оберіть мову