14 березня 2017 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» було організовано та проведено навчально-методичний семінар «Організація та навчання персоналу пунктів проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році»

14 березня 2017 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» було організовано та проведено навчально-методичний семінар «Організація та навчання персоналу пунктів проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році».

У заході взяли участь відповідальний за проведення зовнішнього незалежного оцінювання у м. Херсоні, залучені працівники і відповідальні за пункти проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання м. Херсона.

Світлана Федорівна Одайник, кандидат педагогічних наук, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» привітала учасників семінару та наголосила на важливості своєчасної підготовки щодо організації зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році.

Максим Юрійович Кирпенко, директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, у своєму виступі представив цикл заходів, що відбудуться у межах підготовки до ЗНО 2017 року.

Олена Володимирівна Рудік, заступник директора Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, закцентувала увагу на особливостях організації проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році; вказала на особливості оформлення звітної документації; розглянула нестандартні ситуації, що виникали під час проведення пробних тестувань у минулі роки.

Райміля Талятівна Бондаренко, начальник організаційно-технологічного відділу Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, опрацювала дії відповідального, помічника відповідального за пункт пробного ЗНО, старшого інструктора, інструктора та чергового напередодні та під час пробного зовнішнього незалежного оцінювання за технологічними картами.

Усі учасники семінару отримали інформаційні-методичні матеріали щодо підготовки до проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році.

Організатори з учасниками заходу підбили підсумки навчально-методичного семінару та внесли пропозиції щодо організації пробного ЗНО у 2017 році у Херсонській області.

Категорія: Новини
Оберіть мову