26 лютого 2017 року на базі Херсонської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 41 Херсонської міської ради відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки, у якій взяли участь учні 9–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області

26 лютого 2017 року на базі Херсонської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 41 Херсонської міської ради (директор Світлана Василівна Наконечна) відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки, у якій взяли участь учні 9–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області.

Голова організаційного комітету — кандидат психологічних наук, доцент, проректор з навчально-методичної роботи Лідія Іванівна Слободенюк, члени оргкомітету — провідний фахівець науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Херсонській області Людмила Іванівна Перепелиця та кандидат педагогічних наук, завідувач науково-методичної лабораторії географії та економіки КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Зоя Володимирівна Філончук привітали учасників олімпіади з початком змагань, побажали успіхів у досягненні мети, ознайомили з інструкціями щодо виконання завдань.

Учасники олімпіади виконували різнорівневі завдання трьох видів: теоретичні (тести І та ІІ рівня складності), творчі та практичні (задачі). Завдання відповідали чинним навчальним програмам з економіки та віковим особливостям учнів 9–11 класів. Вони вимагали від учасників вміння аналізувати економічні явища та встановлювати зв’язки між ними.

За результатами роботи журі визначено переможців та призерів олімпіади. Найбільшу кількість призових місць вибороли школярі міста Херсона.

З результатами олімпіади можна ознайомитись у рубриці «Робота з учнями».

IMG_6865

IMG_6866

IMG_6867

Категорія: Новини
Оберіть мову