У день чудового і світлого свята Водохреща, до КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» завітали незвичайні гості — учнівський хоровий колектив «Жайвір» Херсонської спеціалізованої школи № 52

Сьогодні, у день чудового і світлого свята Водохреща, до КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» завітали незвичайні гості — учнівський хоровий колектив «Жайвір» Херсонської спеціалізованої школи № 52 з поглибленим вивченням української мови Херсонської міської ради з художнім керівником Романом Михайловичем Козяном. Учителям області, які перебувають в цей час на курсах підвищення кваліфікації, та працівникам академії випала щаслива нагода бути глядачами неймовірно красивого дійства — святкового щедрування та віншування зі святами у виконанні талановитих дітей. Святковий піднесений настрій, почуття гордості за талановите молоде покоління українців переповнювало всіх присутніх. Щедрувальники отримали від вдячних господарів гостинці — улюблені дитячі солодощі.

Дякуємо учням та їхньому керівникові за яскраві враження, щирі побажання та за шанобливе ставлення до автентичних українських пісенних традицій!

DSC_0011

DSC_0006

DSC_0022

DSC_0025

Категорія: Новини
Оберіть мову