02 грудня 2016 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» пройшов третій день семінару-тренінгу з підготовки тренерів Міжнародного швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU»

02 грудня 2016 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» пройшов третій день семінару-тренінгу з підготовки тренерів Міжнародного швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU».

Учасники працювали в групах «Керівники шкіл» й «Учителі». Перша група під час гри «Критерійний покер» обговорила особливості реформування освіти в Україні. Згодом, здійснивши віртуальну екскурсію в загальноосвітні навчальні заклади США, Японії та Ізраїлю, учасники проаналізували позитивний зарубіжний досвід та визначили пріоритетні напрями розбудови нової демократичної школи.

Група «Учителі» опанувала тему «Права людини і права дитини», обговорила механізми впровадження освіти для розвитку демократії на шкільному та місцевому рівнях.

Щиро вдячні українським і швейцарським організаторам проекту за можливість співпраці, безцінний досвід практичної реалізації концепції розвитку громадянських компетентностей в Україні.

Група тренерів для керівників шкіл і вчителів готова до впровадження проекту в практику.

DSB1

DSB2

DSB3

DSB4

DSB5

Категорія: Новини
Оберіть мову